رزین سنگ مصنوعی

فروش رزین آلفا و رزین مصنوعی

رزین سنگ مصنوعی

فروش رزین آلفا و رزین مصنوعی

کراشر برای کنترل دمای بتن

کراشر برای کنترل دمای بتن

بتن ریزی در در هوای گرم می تواند باعث بروز مشکلات متعددی شود. اگر دمای محیط برای بتن ریزی متناسب نباشد، با کاهش مقاومت و آسیب پذیری بتن مواجه خواهید شد. در چنین شرایطی باید تدابیر خاصی اندیشیده شود تا خسارت های وارده به بتن که باعث کاهش کیفیت بتن سخت شده می شود، را به کمترین میزان خود برساند. یکی از از مرسوم ترین شیوه ها برای کنترل دمای محیط در شرایط گرم، استفاده از یخ در فرآیند بتن ریزی می باشد. با استفاده از کراشر برای کنترل دمای بتن قالب های یخ را به اندازه های دلخواه خرد کرده و قطعه یخ های خرد شده را وارد دستگاه بچینگ پلانت می کنند.

 کاربرد کراشر برای کنترل دمای بتن

واکنش هیدراسیون سیمان با آب فرایندی گرما زا می باشد. به همین دلیل در زمان اختلاط مصالح برای ساخت بتن شاهد افزایش دمای بتن خواهیم بود. اگر این افزایش دما کنترل نشود، کیفیت بتن کاهش پیدا می کند. کنترل دما در پروژه های بزرگ به دلیل استفاده بیشتر از بتن و به دنبال آن تولید بیشتر گرما ساده نیست. به همین جهت برای کنترل دما در محدوده استاندارد از قالب های یخ استفاده می شود.

این قالب ها در ابعاد بزرگ و وزن بیشتر از 20 کیلو گرم موجود هستند. استفاده از این یخ ها با این ابعاد کاری غیر ممکن است از همین رو با استفاده از کراشر برای کنترل دمای بتن  قالب های یخ را به قطعات کوچک تر تقسیم کرده و سپس مورد استفاده قرار می دهند. کراشر برای کنترل دمای بتن فرایند تقسیم بندی را به صورت اتوماتیک و با سرعت نسبتا بالا انجام می‌دهد. استفاده از کراشر برای کنترل دمای بتن در هر بچینگ پلانتی واجب و ضروری است تا دما ناشی از تولید حجم زیادی از بتن را تحت کنترل در آورد.

فروش بچینگ پلانت

 

مزایای استفاده از کراشر

  1. با استفاده از کراشر برای کنترل دمای بتن می توانید بتنی با کیفیت تر تولید کنید.
  2. با کمک کراشر های یخ شکن دمای بتن در محدوده استاندارد قرار گرفته و در نتیجه از کاهش مقاومت بتن جلوگیری می شود.
  3. به کارگیری کراشر باعث جلوگیری از اتلاف زمان می شود. چرا که این دستگاه ها با سرعت بسیار بالا قالب های بزرگ یخ را به قطعات کوچک تر تقسیم بندی می کند.
  4. با کمک کراشر ها می توانید قطعات یخ را با توجه به اندازه نیاز پروژه تقسیم بندی کنید.

متاکائولن برای بتن

متاکائولن برای بتن

به نقل از سایت بتنو گرمایش جهانی و افزایش میزان کربن دی اکسید در هوا کره یکی از معضلات اصلی ساکنان زمین است. فرایند ساخت و تولید سیمان و بتن یکی از هزاران صنعتی است که میزان قابل‌توجهی کربن دی اکسید وارد هواکره می کند. به طور مثال برای تولید هر تن سیمان حدود 5 الی 8 درصد مواد فرایند، صرف تولید کربن دی اکسید می شود.
امروزه با پیشرفت علم راه کارهایی برای کاهش اثرات زیست محیطی کربن دی اکسید ارائه شده که یکی از آن ها استفاده از مواد جایگزینی سیمانی است. متاکائولن برای بتن یکی از افزودنی های بتن است که با آب واکنش شیمیایی می دهد اما تاثیر مخرب آن بر زیست محیط کمتر است. علاوه بر آن، استفاده از متاکائولن برای بتن باعث بهتر شدن کیفیت و دوام محصول نهایی می شود.

ویژگی های ظاهری متاکائولن برای بتن

متاکائولن یک سیلیکات آلومینیوم است که به رنگ سفید در دسترس افراد قرار دارد. ساختار این ماده بدون شکل و به حالت بلوری یا همان آمورف است که با هیدروکسید کلسیم سریعاً و با شدت زیاد وارد واکنش می شود و به دنبال این واکنش ترکیبات چسبنده و سیمانی به وجود می آید.

مواد سازنده متاکائولن برای بتن

مهمترین ماده برای ساخت متاکائولن برای بتن ، رس کائولن می باشد. کائولن، ماده معدنی است که ابعاد آن بسیار کوچک بوده و به رنگ سفید مشاهده می شود.

متاکائولن یا میکروسیلیس؟

  1. متاکائولن مقاومت بالاتری نسبت به میکروسیلیس دارد.
  2. نفوذپذیری متاکائولن نسبت به میکروسیلیس کمتر است.
  3. اندازه ذرات متاکائولن 20 الی 30 برابر درشت تر از از ذرات میکرو سیلیس است. در نتیجه میزان نیاز متاکائولن به آب کمتر بوده و در همین جهت به مواد فوق کاهنده آب کمتری نیاز است.
  4. استفاده از متاکائولن به جای میکروسیلیس باعث می شود که ما نیاز کمتری به آب داشته باشیم، در نتیجه کیفیت بتن بهبود پیدا کرده و میزان ترک خوردگی خمیری به حداقل میزان خود می رسد.
  5. ذرات متاکائولن نسبت به میکروسیلیس روشن تر است. در نتیجه استفاده از آن علیرغم میکروسیلیس باعث تیرگی رنگ خمیر و یا ملات بتن نخواهد شد. این مورد یکی از عوامل محبوب بودن متاکائولن برای بتن در صنعت مجسمه سازی و معماری به شمار می رود.

معایب استفاده از الیاف پ پ

معایب استفاده از الیاف پ پ

بتن حاوی الیاف پ پ دچار شکست ترد میشود علت این امر رفتار الاستیک و کشسان این الیاف تا لحظهی گسیختگی میباشد. در هنگام شکست ترد هیچ گونه عالئم هشدار دهندهای مشاهده نمیشود.و بتن بدون اینکه ترک بخورد در یک لحظه ترد شده و تخریب صورت میگیرد. این نوع شکست خطرناکترین نوع شکست در سازههای بتنی میباشد. 

همین امر استفاده از الیاف پ پ را در بتن های مسلح محدود میکند. همچنین از این الیاف در افزایش فواصل درز بتنی نباید استفاده نمود. الیاف پ پ هوای محبوس در بتن را افزایش میدهند. به همین علت تراکم بتن سخت میشود. و کارایی آن کاهش پیدا میکند.همچنین در صورت مصرف بیش از حد مجاز الیاف پ پ، کارایی بتن به شدت کاهش پیدا میکند. علت این موضوع افزایش چسبندگی مخلوط میباشد.

ویژگی‌های اصلی دوده سیلیسی

ویژگی‌های اصلی پودر میکروسیلیس

به نقل از سایت ایران بتن پودر میکروسیلیس یا دوده سیلیسی ماده شیمیایی بوده که به شکل به رنگ خاکستری است. در واقع به نوعی۱ محصول فرعی کوره‌های قوس الکتریکی در جریان تولید آلیاژهای فروسیلیس است. این پودرها حاوی ۹۴ تا ۹۶ درصد از دی‌اکسید سیلیسیم هستند. دانه‌های پودری آن در محدوده بسیار ریزی از میکرون قرار دارند. به‌عبارت‌دیگر دانه‌بندی پودر میکروسیلیس هزار برابر در برابر ذرات سیمان ریزتر و نرم‌تر هست. این دوده سیلیسی با توجه به آنکه کاملاً ریزدانه است دارای سطحی با واکنش بسیار بالا بوده و برای افزایش برخی از خواص و ویژگی‌ها در بتن اضافه می‌شود.

زمانی‌که پودر میکروسیلیس یا دوده سیلیسی به مخلوط بتن ترکیب شود باعث می‌شود تا دی‌اکسید سیلیسیم با محلول هیدروکسید کلسیم به درون بتن آزاد شده و منافذ بتن را ببندد. درنهایت کریستال سیلیکا کلسیم نامحلول را تولید کرده که باعث تراکم ساختار خمیر سیمان و افزایش مقاومت فشاری بتن می‌شود.

ویژگی های فیزیکی پودر میکروسیلیس

رنگ: پودر خاکستری یا خاکستری سفید نسوز: بیش از °C1600 

چگالی ظاهری: 320-700 کیلوگرم بر متر مکعب

اجزای تشکیل دهنده ی ژل میکروسیلیس

اجزای تشکیل دهنده ی ژل میکروسیلیس

1 . به نقل از سایت ایران بتن میکروسیلیس: حدودا 50 درصد ژل میکروسیلیس از دوده سیلیسی تشکیل میشود. 2 .روانکننده: این روانکننده ممکن است از انواع مختلفی نظیر، لیگنوسولفونات ها، نفتالنسولفونات ها و پلیکربوکسیالت ها باشند. 

3 .مواد پلیمری آببند: این مواد منجر به ظهور خواص نفوذ ناپذیری و آببندی ژل میکروسیلیس میشوند. 

4 .الیاف: این ماده در زمانی استفاده میشود که حذف ترک های ریز در بتن مورد توجه باشد. در غیر این صورت در ساخت ژل میکروسیلیس بکارگرفته نمیشود. الیاف پلیپروپیلن در ژل میکروسیلیس کاربرد بیشتری دارند. 

5 پ.آب: جزء جدا ناپذیر اکثر مصالح ساختمانی میباشد که در تولید ژل میکروسیلیس نیز حضور آن ضروری است. 

6 .مواد آنتی باکتریال: این مواد که نوعی نگهدارنده هستند، از فاسد شدن ژل میکروسیلیس جلوگیری میکنند. 

مزایای ژل میکروسیلیس

برای تولید ژل میکروسیلیس، پودر میکروسیلیس، الیاف پروپیلن به همراه روانساز مورد نیاز است. این مواد در کنار هم در آببندی و نفوذناپذیری بتن، نقش بسزایی دارند. نسبت آب به سیمان در طرح اختالط بتن، فاکتور مهمی میباشد که با کاهش آن توسط افزودن ژل میکروسیلیس مقاومت بتن مورد نظر افزایش مییابد. عالوه بر این با کاهش نسبت آب به سیمان، نگرانی بابت اسالمپ پایین بی مورد است. زیراکه ژل میکروسیلیس با ایجاد روانی بیشتر که به دلیل وجود روانساز در فرموالسیون خود دارد، این کمبود آب را جبران میکند. بتنهای مسلح که حاوی میلگردهای فولادی میباشند، همواره در معرض خوردگی هستند. خوردگی فلز موجود در بتن کاربرد این نوع بتن و در نتیجه کارایی سازه را از بین میبرد. با افزودن ژل میکروسیلیس در طرح اختالط این نوع بتنهای در معرض آسیب، میتوان از خوردگی آنها پیشگیری نمود و همین امر هزینههای تعمیر و نگهداری را کاهش میدهد.

کاربرد ژل میکروسیلیس در صنعت 

• تولید بتن برای ساخت تونل ها ، راه ها ، تصفیه خانه ها ، مخازن و کانال های انتقال آب
• قابل استفاده در صنایع ساختمان و ساختمان سازی
• روسازی های بتنی مقاطع ناز ک
• مورد استفاده برای بتن ریزی های حجیم و کف سخت صنعتی
• قابل استفاده برای ساخت بتن های پر مقاومت
• قابل استفاده برای ساخت بتن های پیش ساخته با دوام نفوذ ناپذیر
• مناسب برای استفاده در مناطق خشک